Werving & Selectie

Indien u uw werving en selectie uitbesteedt bij Meesters in Flex, dan zoeken de Meesters een geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Deze kandidaat komt vanaf de eerste dag bij u op de loonlijst. Indien de werknemer bevalt, dan neemt u deze na een maand in dienst. U kunt er ook voor kiezen om de kandidaat eerst een maand op proef te nemen, waarbij hij of zij die eerste maand bij Meesters in Flex op de loonlijst komt.

Optie 1: direct in dienst

Een eenmalig honorarium van 25% van het brutojaarsalaris van de medewerker.

De medewerker staat bij u op de loonlijst. Vertrekt de medewerker binnen een maand op eigen initiatief, dan ontvangt u 50% van het betaalde honorarium retour.

Optie 2: na een maand proeftijd

U betaalt de eerste maand dat de medewerker bij u werkt een uurtarief van 2,33 x bruto uurloon. U kunt binnen deze maand vrijblijvend (zonder opzegtermijn) afscheid nemen van deze medewerker. Na de eerste maand geldt er geen proeftijd meer, want de wettelijke termijn is verstreken. Na de proeftijd komt de kandidaat bij u in dienst. Het honorarium is in dat geval 25% van het bruto jaarsalaris van de medewerker*.

*(0,25 x 12,96 x bruto maandsalaris op fulltime basis)

Uw werving en selectie uitbesteden?